Мельничук, який задекларував трильйон, купив автівку за півмільйона

Мельничук, який задекларував трильйон, купив автівку за півмільйона
Сергій Мельничук

Депутат придбав автомобіль 7 листопада

Народний депутат із групи «Воля народу» Сергій Мельничук задекларував автомобіль Toyota Land Cruiser 200 2012 року випуску вартістю 500 тис. гривень. Про це йдеться в повідомленні про суттєві зміни за поточний рік в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Депутат придбав право на автомобіль 7 листопада. Продавцем машини виступила компанія «Синтез».

Нагадаємо, колишній комбат «Айдара», народний депутат Сергій Мельничук оприлюднив свою декларацію про доходи та наявність майна за 2015 рік, у якій вказав трильйон гривень готівкою. У «Волі народу» заявили, що 1 трлн грн Мельничука – це невдалий жарт.

За словами генерального прокурора України Юрія Луценка, якщо народний депутат Сергій Мельничук не внесе зміни до своєї декларації про наявність 1 трильйона гривень, ГПУ відкриє кримінальну справу про несплату податків в особливо великих розмірах.

Мельничук попросив НАЗК надати йому можливість виправити вказаний в електронній декларації про доходи за 2015 рік розмір готівкових коштів з 1 трильйона гривень на 10 млн гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: