Мер Сєверодонецька заявляє про підготовку збройного перевороту в місті

Мер Сєверодонецька заявляє про підготовку збройного перевороту в місті

Захід заплановано на суботу, 3 грудня

Мер Сєверодонецька Валентин Казаков заявляє про спробу скомпрометувати його ім'я та організувати збройний переворот влади в місті. На його думку, в адміністративному центрі Луганщини запущено план «Руська весна – 2», метою якого є приєднання Сєверодонецька до невизнаної «ЛНР».

Так, у місті з'явилися листівки, що закликають «найбільш патріотичні групи населення – козацтво, азотівців і воїнів-афганців» – захопити будівлю виконкому. Підписані ці листівки нібито міським головою. Сам Казаков стверджує, що не має до них жодного стосунку. А поширення листівок і організацію провокацій приписує місцевим депутатам, які раніше були помічені у співпраці з «ЛНР» (представникам БЮТ, РП і Опоблоку), пише «ДС».

«Цим вони переслідують дві мети: по-перше, скомпрометувати мера міста, який нібито закликає до заворушень, а по-друге – зробити спробу розхитування ситуації під назвою «Руська весна – 2», як це було в 2014 році», – пише видання.

Цей захід заплановано на суботу, 3 грудня. А днем раніше тими ж депутатами буде проведено скандальний «Міжнародний» конкурс у Сєверодонецьку, в якому візьмуть участь представники невизнаної «ЛНР».

За версією видання, саме так починалася «руська весна» в 2014 році, яка переросла у війну на Донбасі.

Нагадаємо, 29 листопада, після відновлення на посаді міського голови за рішенням суду, все міське керівництво, яке складається з представників Радикальної партії, БЮТ і Опоблоку, різко «пішло на лікарняний». Ні того дня, ні наступного Казакову не вдалося потрапити до свого кабінету. Заступник міського голови Олег Кузьмінов встановив на нього свої особисті замки і сигналізацію. Кабінет мера досі залишається заблокованим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: