Меркель пообіцяла Гройсману кредити Україні

Меркель пообіцяла Гройсману кредити Україні
Кабмін

Німеччина задоволена ходом реформ в нашій державі.

Німеччина бачить умови для надання Україні кредитів. Про це заявила канцлер Ангела Меркель за підсумками зустрічі з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом в Берліні у понеділок, 27 червня, передає «Укрінформ»

«Ми бачимо, що проводяться реформи, судова реформа, реформа органів прокуратури. І ми бачимо умови для конкретного співробітництва, в тому числі про надання Україні кредитів. І ви можете уявити, що це значить, отримати кредит, щоб витратити його на підтримку поточного курсу», - сказала Меркель.

У свою чергу Гройсман повідомив журналістам, що розповів Меркель про те, що вдалося зробити його уряду за трохи більше 50 днів роботи. За його словами, мова йшла про конкретні кроки з реформування національної економіки, забезпечення макроекономічної стабільності в країні.

Запланована на жовтень в Києві конференція, на якій передбачається підписати угоду про створення українсько-німецької Торгово-промислової палати, створить, на переконання прем'єра, реально діючий механізм для зміцнення економічних зв'язків між двома країнами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: