Мета Путіна - дестабілізувати політсистеми англо-саксонського світу, вважає політтехнолог

Мета Путіна - дестабілізувати політсистеми англо-саксонського світу, вважає політтехнолог
finam.fm

Це означає, що він буде допомагати тим лідерам, які не бажають пов'язувати себе політичною коректністю

Президент Росії Володимир Путін не дотримується ніякої ідеології. Він підтримує не тільки ультраправі партії на Заході, а й будь-яких політиків, які, як він вважає, хоча б частково виступають проти системи. Таку думку висловив Станіслав Белковський, російський політтехнолог і публіцист, в інтерв’ю виданню The American Interest.

«Мета Путіна - дестабілізувати політичні системи англо-саксонського світу. На практиці це означає, що він буде допомагати тим лідерам, які не бажають зв'язувати себе політичною коректністю і які можуть дозволити собі вести справи з «поганими хлопцями», - зазначив він.

За словами політтехнолога, погляд Путіна на міжнародні справи можна охарактеризувати наступним чином: «Я сильний лідер, у мене є величезна країна з ядерною зброєю і багатими запасами корисних копалин, тому світ повинен ставитися до мене відповідним чином. Дозвольте мені правити так, як я вважаю за потрібне, і не чіпайте мої статки на Заході. Тоді я буду хорошим партнером. Я допоможу вам впоратися з ІГІЛ та вирішити безліч інших проблем».

«Путін схильний сприймати події, що відбуваються в Європі, через призму власних поглядів. Референдум в Нідерландах по Україні? Його результати показали, що всі вже втомилися від України - чи принаймні так думає Путін. Йому здається, що його особистий тріумф вже близький», - вважає Белковський.

«Я б сказав, він (Путін – Ред.) опортуніст, який вважає себе лідером, котрий приймає рішення», - резюмував Белковський.

Як раніше повідомлялося, Белковський впевнений: звільнення Надії Савченко не було обміном полоненими між двома країнами. «Звільнення Надії Савченко не було обміном полоненими між двома країнами", - переконаний експерт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: