Міністр інфраструктури відмовився коментувати нічний візит НАБУ до нього додому

Міністр інфраструктури відмовився коментувати нічний візит НАБУ до нього додому
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян

Обшуки в Омеляна відбулись минулого тижня

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що наразі утримується від коментарів стосовно нічного візиту детективів Національного антикорупційного бюро до його помешкання минулого тижня, повідомляє «Главком».

Як стало відомо «Главкому», НАБУ завітало до приватного помешкання міністра минулого тижня.

Сьогодні у НАБУ пояснили обшуки у міністра інфраструктури. За інформацією НАБУ, з листопада детективи проводили слідчі дії в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому в травні 2017 року за фактом можливого незаконного збагачення та можливого декларування недостовірних даних одним із членів Кабінету Міністрів України.

Також у НАБУ зазначили, що повідомлення про підозру у даному кримінальному провадженні наразі нікому не повідомлялося. Досудове розслідування триває.

«Вкотре наголошуємо, що внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань не може бути підставою для звинувачень особи у вчиненні правопорушення. Відповідно до чинного законодавства України особа вважається невинуватою до моменту набрання чинності обвинувального вироку суду стосовно неї», - водночас нагадали в Бюро.

Як повідомлялося, Національне антикорупційне бюро розпочало розслідування проти міністра інфраструктури Володимира Омеляна за підозрою в незаконному збагаченні і отримало доступ до інформації про його мобільні переговори. 

Раніше Омелян заявляв, що хвилі спроб компроментації його можуть здійснюватися компанією «МАУ», а також певними політичними фігурами.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: