Омелян розповів, хто замовив інформаційні атаки проти нього

Омелян розповів, хто замовив інформаційні атаки проти нього

Омелян зауважив, що інформаційні атаки щодо нього можуть здійснюватися компанією «МАУ»

Хвилі спроб компроментації міністра інфраструктури можуть здійснюватися компанією «МАУ», а також певними політичними фігурами.

Про це в ефірі телеканалі ZIK заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Так, одним із запитань до міністра стало те, скільки він платить за оренду будинку в Іванковичах родичам дружини. Омелян у відповідь наголосив, що довкола його відпочинку у Туреччині була маса спекуляцій, який виявився у 10 разів дешевший, аніж та сума, яку було вказано у повідомленнях преси.

«Після купівлі мною чи замовлення «Майбаху», якого навіть немає, у принципі, у виробництві, і компанія «Mersedes-Benz» офіційно спростувала таке замовлення, тепер нова сенсація – щодо будинку», – заявив Омелян.

Він поінформував, що у суботу запросив журналістів на розмову, щоб обговорити усі питання, які стосуються оренди нерухомого майна.

«Я би хотів коротко наголосити, що це не випадковість, коли маса новинних сайтів повідомляє саме про це. Це робиться із дуже простою метою: для того, щоб «вибити» людину, яка справді хоче змінити Україну, і показати – ну, хлопці, він такий самий корупціонер, як і всі ми. Так от, цього не вдасться зробити, я у цьому свято переконаний, а ті, хто такі речі придумує, вони просто побачать, що це було безрезультатно», – запевнив урядовець.

Омелян зауважив, що такі дії щодо нього можуть вчиняти декілька осіб.

«Деякі я можу спокійно назвати. Безумовно, це компанія «МАУ», бо це так збіглося у часі – мої зусилля щодо того, щоб в Україні були лоукости, українці літали дешево, і декількаразові хвилі спроб компроментації мене. Але, безумовно, тут є і політичні фігури, які би теж бажали, щоб було не так некомфортно, як є сьогодні», – заявив міністр інфраструктури, проте прізвищ цих «політичних фігур» так і не назвав. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: