НАБУ провело обшуки у Омеляна: підозрюють у незаконному збагаченні

НАБУ провело обшуки у Омеляна: підозрюють у незаконному збагаченні
Володимир Омелян
Фото «Ліга»

Детективи проводили слідчі дії в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого незаконного збагачення

У Національному антикорупційному бюро роз'язнили обшуки у міністра інфраструктури Володимира Омеляна, інформує прес-служба НАБУ.

«3 листопада детективи НАБУ проводили слідчі дії в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому у травні 2017 року за фактом можливого незаконного збагачення та можливого декларування недостовірних даних одним із членів Кабінету Міністрів України», - йдеться в повідомленні.

Також у НАБУ зазначили, що повідомлення про підозру у даному кримінальному провадженні наразі нікому не повідомлялося. Досудове розслідування триває.

«Вкотре наголошуємо, що внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань не може бути підставою для звинувачень особи у вчиненні правопорушення. Відповідно до чинного законодавства України особа вважається невинуватою до моменту набрання чинності обвинувального вироку суду стосовно неї», - водночас нагадали в Бюро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: