Міністр Омелян пояснив, чому не написав заяву про звільнення, як обіцяв

Міністр Омелян пояснив, чому не написав заяву про звільнення, як обіцяв
Володимир Омелян
Фото Цензор

За словами очільника Мінінфраструктури, бажання піти з посади у нього виникло через незгоду з кадровою політикою Кабміну

Міністр інфраструктури Володимир Омелян стверджує, що передумав писати заяву про звільнення, «коли я побачив, яку радість і полегшення це принесе багатьом людям. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».

«У мене була така думка, я справді хотів це зробити», – зазначив він.

За словами очільника міністерства, бажання піти з посади у нього виникло через незгоду з кадровою політикою Кабміну. «Вважаю, що уряд, прем’єр-міністр повинні бути зацікавлені, щоб я був успішним міністром. Мені не треба «зеленого світла», але команда має бути моя. Якщо мені довіряють. А якщо я роблю щось неправильно, мені мають вказати на це – особисто чи публічно», – сказав він.

«Цього не сталося, водночас була низка дивних кадрових призначень. Спочатку призначили Андрія Галущака, досі не звільнено Євгена Кравцова (перший заступник міністра інфраструктури. – «Главком»), який явно грає не в ті ворота. Інші мої кадрові рішення заблоковані. Для мене ця ситуація дивна. І на цьому фоні я заявив про (ймовірну. – «Главком») відставку», – додав Омелян.

Нагадаємо, міністр інфраструктури також розповідав, що з «Укрзалізниці» щороку виводиться близько півмільярда доларів.

Детальніше читайте в інтерв’ю Володимира Омеляна «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: