Минулої доби на Донбасі загинув український військовий

Минулої доби на Донбасі загинув український військовий
Зона АТО 27 жовтня

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою

Упродовж минулої доби в районі проведення АТО один український військовослужбовець загинув, ще троє дістали поранення. Про це під час брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

«За минулу добу внаслідок бойових дій один військовослужбовець загинув, ще трьох поранено. Висловлюємо співчуття родині загиблого», - зазначив він

Крім того, Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України опублікував на своєму сайті карту ситуації в районі проведення Антитерористичної операції станом на четвер, 27 жовтня.

На маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України поблизу Широкіного, Талаківки, Красноармійська та Старогнатівки.

На донецькому напрямку ворог обстрілював райони Мар'їнки, Красногорівки, Авдіївки, Торецька і Світлодарська.

На луганському напрямку під обстріл бойовиків потрапили позиції ВСУ біля Троїцького, Попасної, Гірського, Сокільників і Трьохізбенки.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики 72 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників із застосуванням великокаліберних мінометів і ствольної артилерії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: