Місія ОБСЄ виявила замінований міст в Новотроїцькому

Місія ОБСЄ виявила замінований міст в Новотроїцькому
Місія ОБСЄ на Донбасі

Команда місії бачила знаки, що попереджають про мінну небезпеку, а також ящики з приєднаними до них запальними шнурами під мостом

Під мостом на автодорозі в Новотроїцькому спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували дев’ять квадратних дерев'яних ящиків з приєднаними до них запальними шнурами.

Про це повідомляється у звіті місії.

«Команда місії бачила знаки, що попереджають про мінну небезпеку, а також ящики з приєднаними до них запальними шнурами», - йдеться у звіті.

За даними місії, ящики було розміщено під мостом на автодорозі Н20 в метрі один від одного на висоті 10-15 м над землею на опорних консолях моста між опорними колонами і дорогою. 

«Спостерігачі також зазначили, що до кожного ящика було приєднано, за їхньою оцінкою, запальні шнури», -додали в ОБСЄ.

Також знаки, що попереджають про мінної небезпеки, члени патруля бачили на вулиці Першотравневій в Новотроїцькому та на на автодорозі Н20 в 300 м на північ від блокпоста Збройних сил України.

Напередодні штаб АТО інформував, що в неділю бойовики знову почали застосовувати реактивну артилерію. Станом на 18:00 було зафіксовано дев’ять порушень перемир’я.

Нагадаємо, бойовики минулої доби 26 разів обстріляли позиції українських військових. У результаті один український військовий отримав бойову травму.

Також ЗМІ повідомляли, що північна частина Донецька ввечері 4 листопада потрапила під артобстріл.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: