Місто для ФСБшників: окупанти віддали п’ять ділянок у Севастополі під будинки для чекістів

Місто для ФСБшників: окупанти віддали п’ять ділянок у Севастополі під будинки для чекістів
Будівництво ведеться повним ходом

Будівництво ведеться із порушеннями

Окупаційна влада Севастополя виділила п'ять земельних ділянок на території міста під багатоповерхову житлову забудову для співробітників ФСБ, пише «Кримінформ».

«Адреси – вул. Арсенальна, вул. Горпищенка...» – почав озвучувати «глава департаменту з майнових та земельних відносин» Рустем Зайнуллін.

Однак закінчити фразу йому не вдалося – перервав «в.о. губернатора» Дмитро Овсянніков: «Навіщо називаєте адреси? Щоб знали, де будуть жити?»

Овсянніков також додав, що будівництво ведеться повним ходом, і необхідно лише оформити відповідні документи. «Це буде наймане (службове) житло», – зазначив він.

За словами депутата Законодавчих зборів В'ячеслава Горєлова, за однією з адрес будівництво перевищило поверховість на два поверхи, і це викликало несхвалення з боку людей, які там мешкають. «Забудовники обіцяють конфлікт погасити, зокрема створенням спортивного майданчика. Але іншого рішення у нас немає. Вже триває будівництво, виділено гроші, – сказав Овсянніков, додавши, що всі спірні питання необхідно вирішити шляхом консенсусу. – Але просто так зупинити і змусити знести ці два поверхи – малоймовірно».

Як повідомлялось, в окупованому Криму стрімко поширюється ВІЛ-інфекція. Кримські медики щорічно реєструють приріст кількості ВІЛ-інфікованих на 10–12%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: