На Чернігівщині у будинку знайшли мертвою жінку та її двох дітей

На Чернігівщині у будинку знайшли мертвою жінку та її двох дітей

За даними поліції жінка скоїла самогубство

У Талалаївці Чернігівської області в житловому будинку виявили тіла жінки та двох її дітей. Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Повідомляється, що сьогодні вранці до поліції надійшла інформація про те, що в Талалаївці виявили без ознак життя тіла дітей двох і шести років. За даними поліції, їх мати покінчила життя самогубством через повішення.

«На даний час ознак присутності сторонніх осіб у приміщенні і видимих тілесних ушкоджень на тілі дітей не виявлено. Остаточна причина смерті матері і дітей буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві затриманій за вбивство двох своїх дітей оголосили про підозру та взяли під арешт. За даними поліції, жінка втопила своїх дітей в озері Срібний кіл у Дарницькому районі столиці. Також стало відомо, що раніше вона працювала вихователем в дитячому саду. З її слів, вона також хотіла втопитися, але не змогла. Підозрювану затримали під Черніговом у неадекватному стані.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: