На Донеччині затримали бойовика, який воював у п’яти бандформуваннях

На Донеччині затримали бойовика, який воював у п’яти бандформуваннях
Затриманий брав безпосередню участь у бойових діях на Донеччині

Затриманий виявився місцевим мешканцем 1984 року народження

У м. Дружківка Донецької області 14 липня затримано бойовика по кличці «Абрек», який встиг повоювати у п’яти бандформуваннях. Про це інформує прес-служба Дружківського відділу поліції Донецької області, передає «Главком».

Затриманий виявився місцевим мешканцем 1984 року народження, який брав безпосередню участь у бойових діях на Донеччині.

За даними поліції, затриманий проявляв цікавість до участі у незаконних збройних формуваннях ще на блокпосту бойовиків у Дружківці. Доки бойовики несли службу на блокпостах, він просто навідувався до них в гості та слідкував за тим, як вони «працюють».

На початку липня 2014 року, коли НЗФ захопили Донецьк – вирішив до них приєднатись. Вже на місці він вступив добровольцем до 1-го Слов’янського батальйону, де разом з усіма виїздив нести службу на околиці Донецька, там же і отримав позивний «Абрек». Коли батальйон розпався, він перейшов служити до «Востоку», де його разом з усіма відправили воювати до Пісок із зброєю в руках. Прослуживши там півмісяця, знов перейшов, але цього разу до «Оплоту», а потім вже до козачого полку, де їх роззброїли і він залишився служити армії «ДНР» під Старомихайлівкою.

Розчарувавшись у «русскому мірі», звільнився з лав бойовиків, та ще деякий час залишився мешкати у Донецьку, потім подався на заробітки до Росії, а у 2017 році ні з чим вирішив повернутись додому, де і був затриманий співробітниками поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: