На Івано-Франківській полонині отруїлися туристи

На Івано-Франківській полонині отруїлися туристи

Туристи відпочивали на полонині Кринта поблизу села Замагора у Верховинському районі

На Івано-Франківщині з харчовим отруєнням госпіталізовано вісьмох туристів з Одеської та Кіровоградської областей, з них - троє дітей. Як повідомили в управлінні цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, група туристів у складі 13 осіб відпочивала на полонині Кринта поблизу села Замагора у Верховинському районі.

Перше повідомлення про погіршення стану здоров’я у людей надійшло до рятувальників ввечері 3 липня. Каретою швидкої медичної допомоги чотирьох потерпілих було госпіталізовано до Верховинської ЦРЛ. Впродовж ночі до лікарні доправили ще чотирьох туристів.

За інформацією ОДА, станом на 5 годину ранку до Верховинської ЦРЛ з попереднім діагнозом – гострий гастроентероколіт, середнього ступеня тяжкості, госпіталізовано вісьмох осіб. Потерпілим надається необхідна медична допомога і з’ясовуються причини отруєння.

Нагадаємо, 1 липня у Коблево отруїлися діти, які приїхали на відпочинок. Група дітей з Хмельниччини, які прибули на відпочинок до бази відпочинку «Салют» у селище Коблево потрапила до лікарні з кишковою інфекцією.

Всі 16 дітей, які потрапили до лікарні з кишковою інфекцією з закладу відпочинку «Салют» на Миколаївщині, перебувають у стані близькому до задовільного.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: