На Кіпрі упіймали українця, через якого затримали два авіарейси

На Кіпрі упіймали українця, через якого затримали два авіарейси

Поліція затримала українця, коли він перелазив через огорожу та увійшов на територію летовища, яка перебуває під охороною

На Кіпрі в аеропорту Пафоса поліція затримала громадянина України, котрий спізнився на літак до Кракова та намагався потрапити на борт в обхід зони посадки. У результаті було затримано виліт ще двох рейсів, передає DW.

«Поліція Кіпру в середу, 4 липня, затримала в аеропорту міста Пафоса українця, який намагався сісти на літак після закінчення посадки», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що 46-річний турист висадив дружину та дітей біля входу до зони вильоту в аеропорту, а сам поїхав здати орендований автомобіль. Проте чоловік заблукав, а коли знайшов ворота для посадки, то виявив, що вони вже зачинені й посадка на рейс авіакомпанії Ryanair до польського Кракова закінчилася.

Чоловік вирішив приєднатися до родини, котра вже перебувала на борту повітряного судна, в обхід зони посадки. Поліція затримала українця, коли він перелазив через огорожу та увійшов на територію летовища, яка перебуває під охороною.

Поліція залишила чоловіка на допит,а його сім'я полетіла до Кракова. У зв’язку з інцидентом в аеропорту Пафоса було затримано виліт ще двох літаків.

Станом на 4 липня ситуація з затримками авіарейсів, від яких постраждали українські туристи за кордоном, врегульована, і всі українці або вже повернулися, або летять додому.

Нагадаємо, станом на 2 липня внаслідок масових затримок авіарейсів близько 1,5 тис. українських туристів не могли вчасно повернутися з відпочинку у Тунісі, Іспанії, Албанії та інших країнах.

Читайте більше у матеріалі Главкома: Туристичний колапс. Кому потрібно кричати «Браво!»

Читайте також: Юрист Микола Слюсаревський: Кричати «все пропало!», коли ваш рейс відкладений, не треба. Відпочивайте далі! 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: