На Кіровоградщині поховали офіцера Максима Ліпку, який загинув на шахті «Бутівка»

На Кіровоградщині поховали офіцера Максима Ліпку, який загинув на шахті «Бутівка»
Максим Ліпка

Ліпка був командиром батареї 40 окремої артилерійської бригади

У п’ятницю, 29 грудня, молодший лейтенант Максим Васильович Ліпка, 2 березня 1992 року народження, уродженець села Рівне Новоукраїнського району, був похований у рідному селі. Про це повідомили «Новинарні» в Кіровоградському обласному військовому комісаріаті.

В ОВК зазначили, що Максим був командиром батареї 40 окремої артилерійської бригади оперативного командування «Південь» (постійний пункт дислокації — місто Первомайськ Миколаївської області).

Залишились мама й дружина Євгенія.

На сторінці десантника Макса Ліпки у Facebook зазначено, що він закінчив школу в селі Рівне, навчався у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського, жив також у Кропивницькому (прописаний у с. Рівне).

Як повідомляв речник Міноборони з питань АТО, український військовий 26 грудня загинув опівдні від смертельного вогнепального поранення під час обстрілу зі стрілецької зброї опорного пункту шахта «Бутівка», що під Авдіївкою в Донецькій області.

За попередніми даними, Максим Липка став 25-ю бойовою втратою ЗСУ в грудні 2017 року. 26-й військовий, що загинув 29 грудня, наразі не названий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: