На Львівщині поліцейський вимагав $2500 хабаря

На Львівщині поліцейський вимагав $2500 хабаря

У разі доведення вини начальнику сектору патрульної поліції загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Фото: ДБР

За хабар керівник підрозділу патрульної поліції обіцяв не притягувати водія до кримінальної відповідальності

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у Львові, задокументували факт вимагання та отримання неправомірної вигоди від громадянина начальником сектору реагування патрульної поліції Сколівського відділення поліції  Стрийського ВП  ГУ НП у Львівській області.

Про це 6 червня повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

«За даними слідства, начальник сектору  патрульної поліції вимагав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 2500 доларів. За ці кошти керівник підрозділу патрульної поліції обіцяв не притягувати водія до кримінальної відповідальності за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейського затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії. Затриманому готується повідомлення про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою, поєднаному з вимаганням такої вигоди відповідно до ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

У разі доведення вини начальнику сектору патрульної поліції загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України залучені до операції Об’єднаних сил викрили на хабарі слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Головного управління Національної поліції в Донецькій області. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: