На Майдані триває мітинг з нагоди річниці Революції гідності

На Майдані триває мітинг з нагоди річниці Революції гідності
Вшанування пам'яті загиблих на Майдані
Фото: Радіо Свобода

Наразі акція на Майдані Незалежності проходить мирно

На Майдані Незалежності у Києві близько ста людей вийшли на мітинг з нагоди четвертої річниці початку Революції гідності.

Біля Стели Незалежності активісти організували імпровізовану сцену, на якій виступають представники громадських організацій та інші охочі, які представляються учасниками Революції гідності.

За словами мітингувальників, вони прийшли на Майдан, аби вшанувати пам'ять Героїв Небесної сотні та з вимогою до вищого керівництва держави прозвітувати про покарання осіб, винних у побитті та розстрілі людей у центрі Києва чотири роки тому.

Учасники акції тримають в руках прапори ОУН, ГО «Новий вогонь», ГО «Захист українського народу», а також Коаліції учасників Помаранчевої революції (КУПР).

На початку акції також було кілька національних стягів, проте наразі синьо-жовтих прапорів немає.

Раніше повідомлялося, що у центрі столиці було встановлено два туристичних намети, відбулась сутичка між правоохоронцями та активістами. Проте наразі жодного намету на Майдані немає, акція проходить мирно. Навколо чергують правоохоронці та бійці Нацгвардії, а також медики й представники Червоного хреста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: