На Сумщині померла жінка, в якої експрес-тест виявив коронавірус

На Сумщині померла жінка, в якої експрес-тест виявив коронавірус
На Сумщині померла жінка, в якої експрес-тест виявив коронавірус

Причини смерті жінки встановлюються, оскільки результати експрес-тесту є попередніми і не є підставою встановлення остаточного діагнозу

На Сумщині померла жителька Конотопського району, у якої результати експрес-тесту на коронавірус показали позитивний результат. Водночас офіційно підтвердити інфекцію можна буде лише після лабораторного дослідження.

Про смерть жінки повідомили в Сумській облдержадміністрації.

«Причини смерті жінки встановлюються, оскільки результати експрес-тесту є попередніми і не є підставою встановлення остаточного діагнозу ... Аналізи направлені до Сумського обласного лабораторного центру», — зазначили в ОДА.

Станом на ранок середи, 25 березня, в світі зареєстровано 435 383 випадків зараження коронавірусом, зокрема 19 620 летальних випадків і 111 878 людини одужали.

За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Після цього вдень 25 березня стало відомо, що у Києві зареєстровано три нові випадки коронавірусу, у Вінниці зафіксували першу хвору в області

Уряд увів режим надзвичайної ситуації на всій території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: