37-річний заступник посла Британії в Угорщині помер від коронавірусу

37-річний заступник посла Британії в Угорщині помер від коронавірусу
У Будапешті від коронавірусу помер 37-річний британський дипломат Стівен Дік

Дипломат помер в Угорщині після зараження коронавірусом.

В Угорщині після зараження коронавірусом помер заступник голови британської дипломатичної місії в Будапешті Стівен Дік.

Про це повідомляє Reuters.

37-річний дипломат помер в Угорщині у вівторок, підтвердили в МЗС Британії. Згідно з біографією, опублікованою на сайті уряду Британії, він обіймав посаду заступника британського посла в Угорщині з грудня.

Смерть дипломата призвела до того, що кількість жертв коронавірусу в Угорщині досягла 10, згідно з офіційним повідомленням угорського уряду, опублікованим раніше в той же день, в якому говориться тільки про те, що в результаті вірусу помер британський громадянин.

«Стівен був відданим дипломатом і представляв свою країну з великою майстерністю і пристрастю. Його буде не вистачати всім тим, хто знав його і працював з ним», – заявив глава МЗС Британії Домінік Рааб.

До слова, український консул розповів, як перехворів на коронавірус у НімеччиніДипломат захворів у ФРН, лікувався в німецькій клініці, звідки його вже виписали додому за умови дотримання карантину.

На цю хвилину у світі вже зареєстровано 441 187 випадків захворювання на новий коронавірус. Із них 19 784 осіб померло і 111 933 пацієнтів одужали.

screenshot_1_06

За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Після цього вдень 25 березня стало відомо, що у Києві зареєстровано три нові випадки коронавірусу, у Вінниці зафіксували першу хвору в області. Також про перший випадок захворювання на Сумщині стало відомо від мера Конотопа. 

Уряд увів режим надзвичайної ситуації на всій території України.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: