На Сумщині закрили відділення лікарні, у якому від коронавірусу померла знахарка

На Сумщині закрили відділення лікарні, у якому від коронавірусу померла знахарка
На Сумщині закрили відділення лікарні, у якому від коронавірусу померла жінка

Жінка встигла заразити трьох родичів

У п'ятницю, 27 березня, у Конотопі закрили відділення центральної районної лікарні, у якому від COVID-19 померла 76-річна знахарка.

Про це йдеться на сайті Сумської облдержадміністрації.

У приміщенні проведуть протиепідемічні заходи.

«Встановлено медичний персонал, який перебував у безпосередньому контакті з хворою на COVID-19. Цим працівникам будуть проведені необхідні лабораторні дослідження. Решта медичних працівників інших відділень лікарні працюватимуть у штатному режимі та надаватимуть пацієнтам необхідну медичну допомогу», - додали у повідомленні.

Як повідомлялося, лабораторія підтвердила, що 76-річна знахарка з-під Конотопа померла від наслідків коронавірусу і встигла заразити трьох родичів.

Також під підозрою зараження вже сім десятків осіб - з ними контактувала жінка. Вона спілкувалась з працівниками пошти та була місцевою знахаркою і приймала багато людей у себе вдома.

Жінка із села Козацьке відчула перші симптоми хвороби ще 16 березня. Десять днів намагалася лікуватися самотужки і не була на самоізоляції. Лише коли стало зовсім зле, її забрали до лікарні, і за кілька годин вона померла. Два експрестести на коронавірус були позитивними, чекали останнього аналізу, і сьогодні зранку він підтвердив діагноз. 

Нагадаємо, станом на 23:00 27 березня в Україні 310 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За добу виявлено 92 нові випадки.

Уряд увів режим надзвичайної ситуації на всій території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: