На Тернопільщині хабарник тікав від поліції і скоїв ДТП

На Тернопільщині хабарник тікав від поліції і скоїв ДТП
Під час документування факту хабара посадовець намагався утекти від правоохоронців на власному авто

Чоловік не справився з керуванням і його автівка врізалась у дерево

На Тернопільщині заступник керівника лікувального закладу вимагав від тернополянки тисячу доларів за працевлаштування, а коли тікав від правоохоронців – врізався у дерево.

Про це повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

«Встановлено, що заступник директора комунального закладу охорони здоров’я Тернопільської обласної ради вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 1000 доларів США від місцевої жительки. За цю суму зловмисник обіцяв їй посприяти у працевлаштуванні фельдшером у комунальному лікувальному закладі. Під час документування факту неправомірної вигоди посадовець намагався утекти від правоохоронців на власному авто, проте не справився з керуванням і його автівка врізалась у дерево. Відразу після ДТП зловмисника затримано», – написав Лисенко.

За його словами, прокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 368 (вимагання та одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України викрили на хабарі керівників двох управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у місті Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: