На Волині поліцейський за проїзд по «своїй дорозі» стягував данину з перевізників

На Волині поліцейський за проїзд по «своїй дорозі» стягував данину з перевізників

Правоохоронця затримали під час одержання хабара

На вимаганні й одержанні неправомірної вигоди викрили командира взводу відділу організації несення служби в місті Ковелі Управління патрульної поліції у Волинській області.

Про це повідомили у прокуратурі Волинської області.

Посадовець патрульної поліції тричі вимагав та одержував неправомірну вигоду за безперешкодне перевезення вантажними автомобілями приватного підприємця лісосировини автомобільною дорогою, що проходить територією Любомльського району.

Під час одержання чергового «траншу» у сумі 3 тис. грн. командира взводу патрульної поліції сьогодні затримано.

Працівника поліції затримано, вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України) та про обрання йому запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що в рамках кримінального провадження на «гарячому» затримано інспектора Чернігівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Через посередника військовослужбовець отримав від громадянина України частину неправомірної грошової вигоди у розмірі 2800 гривень. Кошти він узяв за сприяння у працевлаштуванні вказаного громадянина на військову службу до прикордонного загону.
Загальна сума неправомірної вигоди, яку зловмисник мав намір отримати за свої «послуги», складала 10 тисяч гривень. Для отримання коштів військовослужбовець залучив посередника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: