На Волині позашляховик намагався переїхати прикордонників під час погоні

На Волині позашляховик намагався переїхати прикордонників під час погоні
Водій на позашляховику влаштував погоню з прикордонниками

В автомобілі було знайдено чотири пакета сигарет загальною кількістю 2 тис. 740 пачок

У Волинській області під час погоні позашляховик намагався переїхати прикордонників. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

Згідно інформації, позашляховик був помічений прикордонниками на кордоні з Білорусією.

«З метою затримання транспортного засобу негайно вибула група реагування. Під час переслідування команду прикордонників про зупинку водій проігнорував на направив транспортний засіб в бік автомобіля військовослужбовців Держприкордонслужби. Складом прикордонного наряду було здійснено чергу попереджувальних пострілів вгору та по колесах авто. Однак після цього водій розвернувся в інший бік та, намагаючись сховатись від правоохоронців, які його переслідували близько 2 кілометрів, звернув на одне з приватних подвір'їв н.п. Млинове. Покинувши авто, водій вдався до втечі», - розповіли прикордонники.

В автомобілі було знайдено 4 пакета сигарет загальною кількістю 2 тис. 740 пачок. Транспортний засіб передано співробітникам поліції. Особу водія було встановлено, ним виявився місцевий житель 1973 року народження. Проте надавати пояснення він відмовився.

Направлено повідомлення про виявлення кримінального провадження за ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Проводиться перевірка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: