Начальник генштабу США не збирається йти з посади достроково

Начальник генштабу США не збирається йти з посади достроково
Джозеф Данфорд поки що не збирається йти у відставку

Дональд Трамп своїм повідомленням в Twitter викликав нові спекуляції

Речник Міністерства оборони США заявив про те, що очільник Об'єднаного комітету начальників штабів (ОКНШ) генерал Джозеф Данфорд має намір залишитися на даній посаді до кінця свого терміну. Мова йде про вересень 2019 року. Про це повідомляє видання The Hill.

Відповідна заява американського оборонного відомства була спричинена повідомленням Дональда Трампа в Twitter, яким він заявив, що наступником Джозефа Данфорда буде очільник штабу Сухопутних сил генерал Марк Міллі.

В тому числі в повідомленні мова йшла про те, що дана зміни керівника ОКНШ буде визначена пізніше.

Проте полковник Роб Меннінг заявив, що на сьогодні немає жодних ознак чому нинішній керівник ОКНШ має на 10 місяців раніше від визначеного законом часу завершити перебування на посаді. 

До слова, днями у США розгорівся новий скандал - між Дональдом Трампом та Рексом Тіллерсоном. 

Тіллерсон зізнався, що Трамп вимагав від нього «робити речі, які порушують закон». У свою чергу Трамп розкритикував колишнього державного секретаря США Рекса Тіллерсона, назвавши його дурним і ледачим. 

Також екс-глава Держдепу сказав, що Трамп «недисциплінований, не читає підготовані для нього короткі доповідні записки та не любить заглиблюватись у деталі по багатьох питаннях».

Нагадаємо, 13 березня президент США Дональд Трамп заявив про звільнення Рекса Тіллерсона з посади держсекретаря, його місце отримав директор ЦРУ Майк Помпео.

Трамп пояснив, що відставка Тіллерсона пов'язана з розбіжностями у питаннях зовнішньої політики, і зокрема щодо ядерної угоди по Ірану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: