Напад на топ-менеджера обленерго у Харкові: поліція розшукує бандитів

Напад на топ-менеджера обленерго у Харкові: поліція розшукує бандитів

Зловмисники нанесли чоловіку кілька ударів ножем по тулубу та невідомим предметом по голові, після чого втекли через пожежний вихід

У Харкові поліція розшукує невідомих, які нанесли ножові поранення 43-річному місцевому мешканцю.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Харківської області.

«12 січня слідчим Немишлянського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 12 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України за фактом госпіталізації з місця проживання бригадою швидкої медичної допомоги до лікарні 43-річного чоловіка з ножовими пораненнями живота та грудної клітини», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що працівники поліції встановили, що о 16:00 біля дверей власної квартири на потерпілого напали двоє невідомих у масках. Вони нанесли йому кілька ударів ножем по тулубу та невідомим предметом по голові, після чого втекли через пожежний вихід.

Працівники поліції вилучили речові докази. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання осіб, причетних до нападу.

Раніше повідомлялося, що у Харкові невідомі намагалися вбити заступника директора акціонерного товариства «Харківобленерго» Дмитра Ісаєва, нападники важко поранили його ножем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: