У Харкові намагалися вбити топ-менеджера обленерго

У Харкові намагалися вбити топ-менеджера обленерго
Скоєно замах на заступника голови Харківобленерго

Двоє невідомих напали на чоловіка в під'їзді будинку

У Харкові невідомі намагалися вбити заступника директора акціонерного товариства «Харківобленерго». Про це в понеділок, 14 січня, повідомляє УНН з посиланням на поліцію області. 

«Зловмисники напали на свою жертву, коли чоловік вийшов з ліфта. Один з нападників вдарив його по голові цеглиною, а інший завдав кілька ударів ножем. Відразу після цього нападники втекли з місця злочину», - йдеться в повідомленні. 

За інформацією поліції, спроби пограбування не було. Наразі потерпілий госпіталізований у важкому стані. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Як повідомляє Інтерфакс, ім'я потерпілого - Дмитро Ісаєв і він досі у реанімації. 

Нагадаємо, 11 січня німецькі медики дістали кулю з легень одеського активіста Михайлика.

На Михайлика вчинили замах 22 вересня, у нього вистрелили в центрі Одеси біля перехрестя вулиць Єврейської та Осипова – неподалік будинку, де він мешкає, та за кілька десятків метрів від будівлі головного управління Нацполіції Одеської області. Куля протаранила наскрізь ліву руку та груди жертви, застрягши в лівій легені, не влучивши в серце. Активісту порадили дочекатися, доки розірвана легеня загоїться, а вже тоді зробити операцію.

22 вересня Михайлик брав участь в акції проти незаконної забудови на Ланжероні біля дельфінарію, яку веде депутат міськради Андрій Кисловський.

Як повідомлялося, одеські правоохоронці затримали трьох громадян Грузії, підозрюваних у замаху на одеського активіста Олега Михайлика. 27 вересня суд взяв їх під варту.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: