Нардеп Геращенко пояснив, чому облизував тарілку в дорогому ресторані

Нардеп Геращенко пояснив, чому облизував тарілку в дорогому ресторані
Антон Геращенко

Геращенко після трапези накинувся на тарілку і почав її вилизувати

Народний депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко прокоментував відео, на якому людина, схожа на нього, в ресторані бере тарілку і язиком вилизує її.

Політик підтвердив на своїй сторінці у Facebook, що то був справді він.

У соціальній мережі Facebook виклали відео, на якому можна побачити, як соратник глави МВС - нардеп Антон Геращенко після трапези накинувся на тарілку і почав її вилизувати.

«У вересні цього року мене запросив на дружній обід заступник посла Японії в Україні, мій хороший знайомий, Мічіо Харада. Зустріч заступник посла Японії призначив в ресторані східної кухні «Бао». На зустрічі з японським дипломатом ми обговорили проблеми відновлення територіальної цілісності України, напрямки допомоги Японії в справі реформування правоохоронних органів нашої країни. Я люблю східну кухню. А одна страва була особливо смачною. Помітивши це, японський дипломат розповів, що в Японії, де не прийнято використовувати хліб для вимочування смачного соусу, вважається знаком особливої поваги до кухаря, коли тарілка після обіду залишається вичищеною до блиску. І в японській традиції це не вважається непристойним», – пояснив Геращенко. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: