Нардеп Савченко пригадала, як міркувала над акторською кар’єрою

Нардеп Савченко пригадала, як міркувала над акторською кар’єрою

Політик зізналася, що має акторський талан

Народний депутат України Надія Савченко розповіла як спочатку збиралася, але потім передумала навчатися на акторку. «Я поступала в університет Карпенка-Карого – прийшла після школи, подивилась і вирішила, що я не хочу бути актрисою. Мені подобається грати, але це не те, чим би я хотіла займатися усе життя». Про це політик розповіла в ефірі програми HARD з Наталією Влащенко, передає ZIK.

Надія Савченко зауважила, що театр є справжнім її захопленням з-поміж інших мистецтв. «У кіно після в’язниці я була декілька разів за рік. А театр люблю дуже. Жаль, що виходить ходити туди мало. Востаннє я була в театрі «Чорний квадрат», – пригадала Надія Савченко.

Нардеп пригадала, що вистава їй дуже сподобалася. «Вона була шикарна. Тому «Чорний квадрат» люблю, але рідко потрапляю – там черги, ажіотаж завжди», – відзначила колишня бранка Кремля.

Народний депутат зауважила, що з дитинства була акторкою у школі. «Ми з сестрою у студентські роки грали в аматорському театрі «Сварга». Це були постановки за Тарасом Шевченком, про дисиденток-львів’янок, про Крути. Зазвичай це були драматичні постановки. Я це діло дуже люблю, мені казали, що у мене є талант», – додала Савченко. 

Як повідомлялося раніше, нардеп Надія Савченко заявила, що бачила, як починалась стрілянина На Майдані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: