Нардеп Тимошенко заявляє, що його хочуть убити

Нардеп Тимошенко заявляє, що його хочуть убити
Юрій Тимошенко

Юрій Тимошенко підозрює, що до цього причетна СБУ

Народний депутат від «Народного фронту» Юрій Тимошенко підозрює, що його хочуть убити. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Нардеп повідомив, що вчора, 24 жовтня, о 1:45 він приїхав своєю машиною до квартири в Києві, де проживає, а невдовзі з вікна побачив, як двоє «підозрілих молодиків» фотографували номерні знаки його автівки.

«Гукнувши тихо двох своїх товаришів, з якими я приїхав, ми поспішили на вулицю, де одразу наткнулися на нібито випадково проїжджаючий патруль на машині №740 Печерського управління поліції. Коротко представившись, я попросив поліцію допомогти затримати цих двох, що відійшли ще не надто далеко. Доки їх машина розверталася, я зі своїми друзями встиг наздогнати невідомих осіб першими. Одразу ж вирвав із рук того, що фотографував, його мобільний телефон і почав питати, хто вони такі і для чого фотографували мою машину. Тут же підійшов патруль. Один із моїх друзів одразу попередив поліцію, що ці двоє невідомих осіб мають при собі пістолети. На запитання працівників поліції двоє невідомих осіб відповіли, що вони свої, що працюють під прикриттям, почали показувати мужчині поліцейському різні дозволи та посвідчення. Після цього жінка-поліцейський стала вимагати від мене, щоб я повернув тим двом мобільний телефон», – розповів Тимошенко.

Він вимагає від Служби безпеки України, яку називає «Службою Будівництва України», дати відповіді на його запити, відравлені поштою.

Зокрема, він хоче почути від голови СБУ Василя Грицака відповіді на такі запитання:
«1) Як далеко і глибоко ваша служба запакували свої жучки, враховуючи, що ця машина, яка перебуває в моєму користуванні, залишалася на ремонті на деяких, напевно, підконтрольних вам СТО у Києві, часом і на кілька днів;
2) На якому відрізку дороги Коломия – Київ? Де? Коли? І з якого гранатомета ваші люди, попереджені вашою навігацією, звіряючись з вашими фотографіями, планують завершити те, що не вдалося завершити раніше в лікарні Шалімова, коли хтось так недолуго намагався мене отруїти?
3) Хто є тим, настільки високостоячим і могутнім, що в змозі замовити такі послуги у вас особисто?».

«А якщо то неправда і то не ваші люди, а, наприклад, якійсь сєпари, то проведіть, будь ласка, розслідування, допитайте тих поліцейських і тих «тайняків», надайте мені особисто доповідь за матеріалами розслідування, яку я проаналізую разом із усіма читачами моєї сторінки у Facebook. І тоді, якщо виявиться, що то не ви, я готовий так само перед усім ураїнським народом, визнати свою помилку і попросити у вас пробачення», – підсумував Тимошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: