Нардеп від «Самопомочі» складе депутатські повноваження

Нардеп від «Самопомочі» складе депутатські повноваження

Журжій не бачить причин для подальшого перебування в Раді

Народний депутат України від «Самопомочі» Андрій Журжій написав заяву про складання депутатських повноважень.

Про це Журжій повідомив на своїй на сторінці у Facebook.

У своїй заяві на ім'я голови Верховної Ради Андрія Парубія Журжій написав, що «напередодні виборів у парламенті стався відкат здійснених реформ».

За інформацією Журжія, він не бачить причин для подальшого перебування в Раді, оскільки ВР призупинила роботу над проведенням ключових економічних реформ, таких як запровадження податку на вивезений капітал і ліквідація податкової поліції та економічних підрозділів СБУ та Нацполіції.

Журжій зможе скласти депутатські повноваження після того, як Парубій ініціює голосування за його відставку у Верховній Раді. 

Повідомляється, якщо Рада схвалить рішення Журжія, його місце посяде депутат Луцької міськради Юлія Вусенко (№ 36 виборчого списку). 

Нагадаємо, з 2005 по осінь 2014 рік Андрій Журжій керував юридичним департаментом групи компаній Fozzy Group. Був президентом ТОВ «Група компаній «Інвестиційні партнери». Є членом правління Асоціації правників України; членом Громадської ради при Антимонопольному комітеті України; головою Дисциплінарного комітету Української асоціації інвестиційного бізнесу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: