Нардеп звернувся в ГПУ та МВС із проханням розглянути екстрадицію Саакашвілі

Нардеп звернувся в ГПУ та МВС із проханням розглянути екстрадицію Саакашвілі

Рабінович пропонує український паспорт у політика забрати

Народний депутат Вадим Рабінович закликає видати Михеїла Саакашвілі Грузії, передає ТСН.

За словами Рабіновича, він звернувся в Генпрокуратуру та МВС із проханням розглянути екстрадицію колишнього голови Одеської обласної адміністрації.

Оскільки Україна не може екстрадувати своїх громадян, Рабінович пропонує український паспорт у політика забрати. Із відповідною ініціативою він звернувся до президента Петра Порошенка.

«У зв'язку з тим, що були порушені при видачі йому громадянства закони України, я попросив повернути все в законну площину – позбавити його громадянства треба. Крім того, у нас підписано договір із Грузією про видачу міжнародних злочинців. Давайте не порушувати договір, не сваритися через одну людину з Грузією – і видамо його», - запропонував нардеп.

Сам Саакашвілі, попри численні звернення ТСН, на цю заяву не відреагував.

Нагадаємо, 7 листопада на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. 9 листопада президент Петро Порошенко звільнив голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі із займаної посади.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називаютьпершого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

4 листопада стало відомо, що Хатія Деканоїдзе подала у відставку з посади голови Нацполіції України.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Відставка Хатії Деканоїдзе: головні факти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: