Народ кличуть під стіни Ради «визволяти Україну від корупціонерів»

Народ кличуть під стіни Ради «визволяти Україну від корупціонерів»
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Верховна Рада має визначитися щодо зняття недоторканності з шести нардепів

У вівторок, 11 липня, біля Верховної Ради України відбудеться мітинг з вимогою підтримати зняття недоторканності з шести народних депутатів, подання щодо яких внесено Генпрокуратурою до парламенту.

Як передає кореспондент «Главкома», про це свідчать листівки, розклеєні у центрі Києва. У листівках міститься заклик до громадян прийти під стіни парламенту у вівторок о 9:00, щоб вимагати від нардепів підтримати зняття недоторканності з Андрій Лозового, Борислава Розенблата, Максима Полякова, Олеся Довгого, Євгена Дейдея, Михайла Добкіна.

Нагадаємо, з 10 липня Верховна Рада має визначитися щодо зняття недоторканності з шести нардепів: Євгена Дейдея («Народний фронт»), Олеся Довгого («Воля народу»), Андрія Лозового («Радикальна партія Олега Ляшка»), Максима Полякова («Народний фронт»), Борислава Розенблата (БПП) та Михайла Добкіна («Опозиційний блок»). 

Національне антикорупційне бюро України закликає народних обранців «розірвати кругову поруку в парламенті» та підтримати подання на зняття недоторканності, затримання і арешт депутатів, чию причетність до корупції встановили НАБУ і Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко обіцяє повторно направити подання щодо позбавлення недоторканності щодо шести народних депутатів до регламентного комітету та парламенту, якщо Верховна Рада не ухвалить їх до літніх канікул.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: