Насіров хоче повернутися на роботу: моє відсторонення було незаконним

Насіров хоче повернутися на роботу: моє відсторонення було незаконним
Роман Насіров

У справі Насірова оголосили перерву до 2 жовтня

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров чекає, коли його повернуть на роботу.

Про це він заявив у залі суду.

За його словами, заява про його відсторонення з боку Міністерства фінансів була незаконною. 

«Слідство вже закінчилося і ми чекаємо нових кроків від Міністерства фінансів, коли вони подадуть прохання до Кабміну, щоб поновити мої повноваження», — зазначив він, не уточнивши, чи він зараз якось допомагає у роботі ДФС.

«Поки що я займаюся матеріалами справи і чекаю, коли повернуся на роботу», — додав він.

У справі Насірова оголосили перерву до 2 жовтня. Прокурори на засіданні хотіли обмежити час, який відведено для ознайомлення Насіровим і його адвокатами з матеріалами справи до 12 жовтня. 

Водночас, сам Насіров стверджує, що ознайомився лише зі 130 томами. Загалом справа налічує 240 томів.

Нагадаємо, Насіров подав скаргу до Європейського суду з прав людини на дії стосовно нього Національного антикорупційного бюро України та Спеціальної антикорупційної прокуратури. 

Як відомо, справа щодо Насірова та щодо керівника одного з основних департаментів ДФС, закінчена.

Суд заарештував все майно Романа Насірова. Зі слів адвоката, Насіров уже не вивчає можливість одержання дозволу виїхати на лікування в США через суд.

28 липня Антикорупційна прокуратура змінила підозру НасіровуУ САП уточнили, що відповідно до остаточно висунутої підозри Роман Насіров, крім раніше інкримінованого зловживання владою та службовим становищем (ст. 364 КК України) підозрюється також у службовому підробленні (ст.366 КК України) вчиненому під час прийняття рішень про розстрочення податкових зобов’язань та боргу, а також під час інформування Міністерство фінансів України про відсутність розстрочень, що виходять за межі одного бюджетного року (які надавались саме ТОВ «Надра Геоцентр», ТОВ «Фірма ХАС», ТОВ «Карпатнадраінвест»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: