«Навіщо ж це б**во відкрито демонструвати?». Найєм обурений недбальством прокурорів у справі про своє побиття

«Навіщо ж це б**во відкрито демонструвати?». Найєм обурений недбальством прокурорів у справі про своє побиття
Найєма побили на початку травня

«Не вірю, що переплутали папірець»

Народний депутат Мустафа Найєм у себе на сторінці у Facebook висловив обурення недбалістю прокурорів, які «прийшли в суд просити продовження заочного арешту без документів про те, що підозрюваний перебуває у міжнародному розшуку».

Як раніше повідомляв «Главком», Шевченківський районний суд Києва відмовив в продовженні арешту Саітова Магомед-Аміна Абубакаровича, підозрюваного у здійсненні хуліганських дій стосовно Найєма (за ч.2 ст.296, ч.1 ст.122 КК України). Слідчий суддя Оксана Хардіна вказала, що клопотання слідчої Нацполіції та додатки до нього не містять даних про оголошення нападника нардепа саме у міжнародний розшук. Є лише інформація, що з 1 травня Саітов оголошений розшук, який доручено здійснювати оперативним підрозділам шевченківської поліції.

«Це якийсь в дідька Кафка! Прокуратура прийшла в суд просити продовження заочного арешту без документів про те, що підозрюваний перебуває у міжнародному розшуку. Тобто, або ніхто нікого в розшук і не оголошував, або злочинна недбалість. Я розумію, що департамент міжнародно-правової співпраці ГПУ зайнятий більш перспективними клієнтами за кордоном, але навіщо ж це б..во так відкрито демонструвати?», - написав він.

«Ми зараз розбираємося, але в банальне «переплутали/забули взяти папірець», не вірю; а якщо взяли гроші, навчіться вже якось акуратніше це каліцтво приховувати», - підкреслив нардеп.

Як повідомлялось, терміни досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні продовжено до 30 липня 2018 року. Також наразі залишається не вирішеним питання екстрадиції Магомеда-Аміна Саітова на територію України.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: