Названі міста-аутсайдери, які найповільніше впроваджують лічильники тепла в житловому секторі

Названі міста-аутсайдери, які найповільніше впроваджують лічильники тепла в житловому секторі

Міста Полтава і Тернопіль пасуть задніх

Глава Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитро Вовк стверджує, що протягом останніх півтора року зроблено колосальну роботу в налагодженні обліку тепла. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
«Ми протягом останніх півтора року зробили колосальну роботу в налагодженні обліку тепла. Так, на 1 січня 2015-го рівень оснащення приладами обліку вводів у будинки був приблизно 32% в середньому по Україні. На 1 січня 2016 – стало 52%, а на 1 квітня 2016-го маємо вже 58%», - заявив Вовк.
При цьому він повідомив, що міста Полтава і Тернопіль пасуть задніх. «У них дуже низький рівень оснащеності обліком споживання тепла і вони нічого не роблять. Це наші аутсайдери, до яких ми звертаємося публічно», - сказав глава НКРЕКП.
Також він повідомив, що НКРЕКП схвалено для 86% всіх вводів інвестиційні програми – з метою, щоб досягти 100% обліку тепла. «Але залишається ще 14%, які не розглянуті, з них найбільші аутсайдери – це Полтава і Тернопіль», - сказав Вовк.
За його словами, заплановано до кінця 2016-го року вийти на 90% оснащеності приладами обліку по теплу, тоді як протягом останніх 20-ти років цей показник був на рівні 30%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: