Невідомі у Сумах закидали супермаркет гранатами

Невідомі у Сумах закидали супермаркет гранатами

Двоє молодиків, попередньо розбивши шибку у вікні, кинули в приміщення пляшку із займистою речовиною

У Сумах у супермаркеті по вулиці Героїв Крут, 60/4, де сьогодні вночі стався вибух, зловмисники кинули пляшку із займистою речовиною та дві гранати РГД-5. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко, посилаючись на інформацію керівника Сумської місцевої прокуратури Валерія Могильного.

«Встановлено, що близько 4-ї години ранку двоє молодиків, попередньо розбивши шибку у вікні, кинули в приміщення пляшку із займистою речовиною, а потім, зірвавши чеку, закинули туди дві гранати РГД-5. Після чого в магазині спрацювала сигналізація. Вибухом пошкоджено обладнання магазину та товар. Сума збитків встановлюється. Люди не постраждали», – зазначив Могильний.

Сумська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного пошкодження супермаркету, на даний час тривають першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення осіб, які скоїли цей злочин.

Відомості до ЄРДР внесено за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Поліція почала розслідування за фактом вибуху в одному з магазинів по вулиці Героїв Крут, який стався сьогодні о четвертій ранку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: