Новий керівник НКРЕКП пояснила, чому на цю посаду обрали саме її

Новий керівник НКРЕКП пояснила, чому на цю посаду обрали саме її
Оксана Кривенко

Оксана Кривенко: Я все життя доводила, що я чогось варта

Новообрана керівниця НКРЕКП Оксана Кривенко в інтерв'ю «Главкому» розповіла про своє обрання. Очільниця Комісії, яка регулює ринки енергетики та комунальних послуг, наголосила, що голосування було за неї таємним і тому його не можна коментувати. За процесом голосування спостерігала спеціальна комісія в складі керівників юридичного департаменту, апарату та кадрової служби, які контролювали цю процедуру. Членами НКРЕКП були заповнені бланки для голосування, підрахована кількість голосів та складено протокол – тепер усе в архіві. За словами Кривенко, все відбувалося з розумінням важливості цього процесу.

Також Оксана Кривенко наголосила, що за її призначенням ніхто не стоїть і ця посада - її власне досягнення. «За мною ніхто ніколи не стояв, я все життя доводила, що я розумна, що я чогось варта», - пояснює новий керівник НКРЕКП. Вона додала, що власне для неї призначення не було великою несподіванкою, адже обрання відбувалося за результатом аналізу здібностей кожного кандидата. «Не треба мати багато розуму, щоб проаналізувати здібності кожного із учасників конкурсу: хто може стартувати відразу після призначення, в кого найбільший досвід і управлінський, і знання цієї системи. Думаю, це були просто логічні роздуми», - прокоментувала Оксана Кривенко.

Також вона додала, що повноваження розподілені між п'ятіркою членів НКРЕКП з урахуванням доцільності та бажань кожного, адже це допоможе приймати більш ефективні та швидкі рішення.

Нагадаємо, що Оксана Кривенко 17 років пропрацювала в Комісії, прийшла в НКРЕ в 2001 році на посаду державного службовця другої категорії. Перший раз на конкурс вона не пройшла, але її поставили в резерв як другого за рейтингом кандидата на ту посаду. Потім через резерв її взяли в Комісію на найнижчу посаду – займатися діловодством та зведенням форм звітності.

Читайте більше тут: «Голова НКРЕКП Оксана Кривенко: Я сама можу кран поміняти, сантехніку відремонтувати, замок врізати»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: