Облава у київському клубі: глава Нацполіції Києва прокоментував заяви про незаконні дії поліцейських

Облава у київському клубі: глава Нацполіції Києва прокоментував заяви про незаконні дії поліцейських

Значна частина затриманих намагалась позбутись наркотичних речовин, тому поліція вживала фізичні заходи впливу – Крищенко

Глава Нацполіції Києва Андрій Крищенко прокоментував законність дій правоохоронців під час обшуку київського клубу Jugendhub, повідомляє відділ комунікації Нацполіції у місті Київ. За словами деяких очевидців, поліцейські нібито порушували закон при затриманні відвідувачів клубу – били людей та частину затриманих доправили до воєнкомата.

За словами Андрій Крищенка, жодних порушень при затриманні відвідувачів клубу, не було. Правоохоронці застосовували фізичні дії тільки у випадку, якщо затримані намагались позбутись наркотичних речовин.

«Значна частина затриманих намагалась позбутись наркотичних речовин, тому поліція вживала фізичні заходи впливу. Представники прокуратури не зафіксували протиправних дій поліцейських. Поліцейські були одягнуті в спеціальні жилети та попередили про обшук голосом.  Дії поліцейських були зрозумілі. До поліції наразі ні адміністрація, ні відвідувачі закладу не звернулись із заявами про дії поліцейських, заявами про побиття або надання медичної допомоги тих, хто нібито постраждав від дій поліцейських», - повідомив Крищенко.

«Під час обшуку були присутні представники військового комісаріату, які уповноважені проводити розшук осіб, які ухиляються від призову на строкову службу. Вони самі розбиралися із тими людьми, які були в клубі і доставляли їх до військкомату. Поліція може брати участь у розшуку осіб за заявками військкоматів. Тут немає порушення», - прокоментував історію із доправленням затриманих до військкомату Крищенко.

Нагадаємо, під час обшуку у київському нічному клубі поліція затримала 17 осіб з наркотиками. За даними поліції, люди скаржилися, що відвідувачами клубу є переважно неповнолітні і студенти у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, а також в закладі можуть продавати наркотики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: