Оформлений по-новому тисячний автомобіль на «євробляхах» - ДФС

Оформлений по-новому тисячний автомобіль на «євробляхах» - ДФС

Загалом з 26 листопада по 10 грудня, тобто з моменту першого оформлення транспортного засобу на іноземній реєстрації за новими правилами, до бюджету перераховано 65,8 млн грн

Чернівецька митниця ДФС здійснила митне оформлення тисячного автомобіля на «єврономерах» - ним став Nissan Qashqai+2 2011 року випуску.

Про це 10 грудня повідомляє Державна фіскальна служба України.

Зазначається, що митна вартість автомобіля становила понад 194,6 тис. грн.

«До держбюджету громадянин сплатив майже 87,9 тис. грн, з яких добровільно сплачена сума в 8500 грн через недотримання строків та умов митних режимів тимчасового ввезення або транзиту», - заявили в ДФС.

Повідомляється, що загалом з 26 листопада по 10 грудня, тобто з моменту першого оформлення транспортного засобу на іноземній реєстрації за новими правилами, до бюджету перераховано 65,8 млн грн, економія громадян склала 38,6 млн грн.

«Митне оформлення автомобілів, які були ввезені в митних режимах тимчасового ввезення або транзиту, здійснено 19 митницями. Найбільшу кількість автомобілів оформлено Чернівецькою митницею (438 одиниць) та Волинською митницею (260 одиниць)», - повідомили в ДФС.

Зазначається, що під час митного оформлення 824 транспортних засобів, щодо яких порушені строки та умови митних режимів тимчасового ввезення або транзиту, сплачено 7 млн грн.

Нагадаємо, 23 листопада президент Петро Порошенко підписав закони №8487 та №8488, які легалізують ввезені з порушенням митного та податкового законодавства автомобілі з європейськими номерами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: