Окупанти на Покрову активізували обстріли в районі АТО

Окупанти на Покрову активізували обстріли в районі АТО
Українські військові
Фото: Міноборони

Від початку доби російсько-окупаційні угруповання 12 разів порушили перемир’я

День захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці не пройшов спокійно у районі проведення АТО. Незважаючи на релігійне свято, російсько-окупаційні угруповання активізували обстріли українських позицій на Приморському напрямку. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

За його даними, з опівночі бойовики тричі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї били по наших укріпленнях неподалік Талаківки. З цієї ж зброї окупанти вели вогонь на підступах до Гнутового. А протитанковий гранатомет проросійські найманці застосовували біля Павлополя.

На Луганському напрямку під вогонь ворожих гранатометів двічі потрапили позиції української армії неподалік Новоолександрівки і один раз біля Попасної.

На Донецькому напрямку зафіксований лише один обстріл. Близько 16 години противник з піхотного озброєння обстріляв захисників Авдіївки.

Загалом від початку доби незаконні збройні формування 12 разів порушили перемир’я. Сили АТО 10 разів, вогнем у відповідь примушували ворога дотримуватися режиму тиші. Внаслідок бойових дій втрат серед наших військових немає.

Нагадаємо, наприкінці минулої доби у районі проведення АТО обстановка й надалі залишалася напруженою, проте повністю контрольованою Збройними силами України. Противник продовжував вогневі провокації, здебільшого, застосовуючи легке піхотне озброєння.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 21 раз порушили перемир’я. У відповідь українські воїни 14 разів вогнем примушували ворога дотримуватися режиму тиші. Унаслідок бойових дій отримав поранення один військовослужбовець української армії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: