Омбудсмен України зустрінеться з родичами полонених моряків

Омбудсмен України зустрінеться з родичами полонених моряків
Людмила Денісова планує зустрітися з родичами полонених українських моряків

Зустріч відбудеться наступного тижня

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова після Різдва планує зустрітися з родичами полонених українських моряків.

Про адвокат Микола Полозов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

У Києві на нараду з питань українських військовополонених зібралися омбудсмен Денісова, адвокати моряків та голова Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз.

На нараді, зокрема, координатор групи адвокатів Микола Полозов відзвітував про зроблену роботу та узгодив стратегію захисту моряків.

Крім того, були узгоджені стратегічний напрям захисту військовополонених в РФ, а також ряд тактичних дій і заходів юридичної і прикладного характеру.

Окремо обговорювалися деталі майбутньої зустрічі Омбудсмена Денисової з родичами військовополонених, яка відбудеться наступного тижня.

Нагадаємо, усі захоплені РФ українські моряки назвали себе військовополоненими.

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада скоїли агресивні дії проти українських кораблів, що здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Вони обстріляли і захопили три українських кораблі в Керченській протоці, на борту яких були 24 моряки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: