Оприлюднено диплом про вищу освіту Супрун

Оприлюднено диплом про вищу освіту Супрун
Уляна Супрун

Раніше Уляна Супрун заявила, що не показала свій диплом, бо там конфіденційна інформація

Віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд оприлюднила копії диплому про вищу освіту виконувачки обов’язків міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

«Допомога тим, хто шукає і не спроможний знайти диплом про вищу освіту в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун», – написала вона на своїй сторінці у Facebook, оприлюднивши документи.

33_03

34_06

Нагадаємо, колишній міністр та заступник голови Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Олег Мусій в інтерв’ю «Главкому» заявив, що сумнівається в професіоналізмі й компетентності Супрун, оскільки досі не бачив її диплома про освіту. «На моє депутатське звернення вона відповіла, що її диплом про освіту є таємницею, ні вона, ні уряд не надали мені копію цього диплома, інформацію про те, що він легалізований в Україні. Тому мені незрозуміло, чому вона займає це крісло (міністра охорони здоров’я. – Ред.). Є маса інших кандидатур», – зазначив Мусій. 

19 січня під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Супрун заявила, що не показала свій диплом, бо там конфіденційна інформація.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: