Отримав за Кобзона. Колишнього соліста групи «На-На» побили в Одесі за підтримку «ДНР»

Отримав за Кобзона. Колишнього соліста групи «На-На» побили в Одесі за підтримку «ДНР»

У серпні 2016 року артист Юрін привіз на окуповані території Донбасу гуманітарну допомогу від співака і депутата Держдуми Йосипа Кобзона

В Одесі колишнього соліста російської групи «На-На» Валерія Юріна побили за підтримку донецьких терористів. Про це повідомляє «Експрес-газета».
Зазначається, що в серпні 2016 року артист привіз на окуповані території Донбасу гуманітарну допомогу від співака і депутата Держдуми Йосипа Кобзона. Після цієї поїздки Юрін вирішив відвідати музичний фестиваль в Одесі. Коли він дізнався, що ЗМІ оприлюднили його візит на Донбас, Юрін поїхав до Одеси як приватна особа зі своєю дівчиною.
«На той час в інтернеті вже з'явився відеозапис концерту в Донецьку з моєю участю. Я автоматом став для українських націоналістів ворогом. І щоб уникнути можливих провокацій, мені довелося відмовитися від виступу в Одесі. Однак відмовити Наташу від поїздки на цей фестиваль не зміг. Побоюючись, що у неї можуть виникнути там проблеми, вирушив до Одеси разом з нею», – розповів він.
По приїзду в місто співак з дівчиною вирушили до кав'ярні. «Раптом звідкись з'явилося двоє хлопців. Взяли пляшку горілки, і підсіли за наш стіл. Одного звали Діма, іншого – Робік-джан... Спочатку вони вели себе тихо-мирно. А потім добряче випили і заговорили про війну на Донбасі. Почали звинувачувати нас, артистів, що ми підтримуємо «агресію проти України». Особливо дісталося від них Кобзону. Якими тільки гидкими словами його не обзивали! «Якщо ця гнида сюди поткнеться, ми його порвемо!» – заявили вони. «Навіщо ви так говорите про шановану мною людину? Скільки Кобзон зробив для миру, вам і не снилося», – сказав Юрін.
Ці слова вивели випадкових знайомих з себе. «Робік-джан схопив зі столу горілчану пляшку і з криком «Бий москалів!» розбив її об мою голову. У мене в очах потемніло. Я почав вставати, щоб йому дати. І тут же отримав від нього ще один удар по голові – цього разу здоровенною попільничкою. У мене хлинула кров. На щастя, я не втратив свідомість. І знайшов у собі сили вдарити цього Робіка у відповідь так, що він відлетів метри на три», – згадує російський артист.
Повідомляється, що хлопці повалили Юріна на підлогу і почали бити ногами. Ситуацію врятувала дівчина Валерія, яка накинулася на кривдників.
«Всього в крові, без взуття, яке загубилося під час бійки, Наташа відвезла мене в центральну лікарню. Там мені зашили рану на голові. Виявилося, попільничка дивом не влучила в скроню. «Був би удар трохи нижче, ти б уже був не жилець», – сказали лікарі», – поскаржився Юрін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: