Папа Римський Франциск побажав миру для України

Папа Римський Франциск побажав миру для України
Франциск: Тільки в мирі та повазі до прав кожної нації країна може оговтатися від страждань
Фото: gorod.lv

Франциск побажав, щоб новонароджений Господь приніс полегшення Україні, яка прагне досягти тривалого миру

Тільки в мирі та повазі до прав кожної нації країна може оговтатися від страждань, яких зазнала і відновити гідні умови життя для своїх громадян. Про це заявив Папа Римський Франциск під час привітання з Різдвом, передає УНН.

"Нехай новонароджений Господь принесе полегшення любій Україні, яка прагне досягти тривалого миру. Тільки в мирі та повазі до прав кожної нації, країна може оговтатися від страждань, яких зазнала і відновити гідні умови життя для своїх громадян. Я підтримаю християнські спільноти цього регіону і молюся, щоб ми могли будувати відносини братерства і дружби", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, Папа Римський закликав людей жити простіше.

Раніше Франциск неодноразово нагадував, що «Різдво наповнює серця відчуттям дива», яке не може затьмарювати мішура повсякденності. 

Читайте також: Вкрадене Різдво. Хто насправді святкує 25 грудня

Різдво — одне з головних християнських свят, що відзначається на честь народження Ісуса Христа у Віфлеємі. Точна дата його народження в Біблії не згадується, а багато істориків стверджують, що це і зовсім сталося навесні в II-IV століттях. Зокрема, точність точки відліку нашої ери в одній зі своїх праць, присвячених Христу, поставив під сумнів нині почесний Папа Римський Бенедикт XVI. Також сьогодні Різдво відзначають 5 млн католиків України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: