Перед виборами президента РФ можна чекати на активізацію бойових дій на Донбасі - Тимчук

Перед виборами президента РФ можна чекати на активізацію бойових дій на Донбасі - Тимчук

Україна не повинна орієнтуватися на те, що в Росії економічна криза, що їй стає не до війни, - експерт

Напередодні виборів президент РФ нинішній глава російської держави Володимир Путін може піти протореним шляхом і надати підтримку бойовикам «ЛДНР» - показати, що росіяни своїх не кидають, продовжувати дії проти «київської хунти», а отже – проти усього західного освіту. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив координатор групи «Інформаційний спротив» народний депутат Дмитро Тимчук.

«На превеликий жаль, у ході передвиборної кампанії Путін може піти на активізацію бойових дій на Донбасі. Якщо говорити про широкомасштабне вторгнення – я не думаю, що у планах Путіна на найближчий час, але цю можливість виключати не можна», - зазначив експерт.

За словами нардепа, Україна не повинна орієнтуватися на те, що в Росії економічна криза, що їй стає не до війни, що вона задихається і скоро прийде їй кінець.

«Варто пам’ятати, що за умов всіх труднощів Росії, які грають нам на руку, у неї досить великий «жировий прошарок». Якщо ми почнемо мірятися військово-економічним потенціалом, то для нас це буде глухий кут», - додав він.

Детальніше читайте в інтерв’ю Дмитра Тимчука «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: