Під Харковом зіткнулися дві вантажівки та легковик

Під Харковом зіткнулися дві вантажівки та легковик
фото: соцмережі

Водій автомобіля «МАЗ» випав з кабіни та потрапив під причеп «КамАЗу»

Під Харковом, неподалік селища Степанівка у Краснокутському районі сталася ДТП за участю двох вантажівок та легкового авто, внаслідок події загинув один чоловік.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Харківській області.

«О 18:30 до поліції надійшло повідомлення, що зіштовхнулися «КамАЗ», «МАЗ» та «Ауді».

Попередньо встановлено, що автомобіль «Ауді» під керуванням 30- річного жителя селища Пархомівка рухався по автодорозі Котельва- Краснокутськ вбік смт Краснокутськ. Під час руху він здійснив обгін автомобіля «МАЗ», не впорався з керуванням та зіштовхнувся з автомобілем «КамАЗ». Після чого «Ауді» з’їхало на узбіччя, а «КамАЗ» зіштовхнувся з «МАЗом». Водій автомобіля «МАЗ» випав з кабіни та потрапив під причеп «КамАЗу». Від отриманих травм чоловік загинув», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається що внаслідок аварії постраждали двоє пасажирів «КамАЗу» - 29-річний чоловік (стан здоров’я задовільний) та 28-річний чоловік (стан тяжкий). Їх доставили до Краснокутської ЦРЛ. Також госпіталізовані водії «КамАЗу» та «Ауді».Стан їхнього здоров’я задовільний.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: