Пікет біля будинку Луценка: до активістів ніхто не вийшов, і вони роз’їхалися

Пікет біля будинку Луценка: до активістів ніхто не вийшов, і вони роз’їхалися
Фото: Kostyantyn Andriyuk

До активістів з дому Луценко ніхто не вийшов

Акція «Автомайдану» і Центру протидії корупції «прапор для генпрокурора» біля будинку Юрія Луценко в селі Стоянкка під Києвом завершилася, активісти роз'їхалися. Як передає «Інтерфакс-Україна», в суботу до будинку генпрокурора приїхали близько 200 автомобілів.

Активісти встановили перед забором картате ковдру на флагштоку, на паркані розвісили плакати і листівки з вимогою припинити переслідування працівників Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

До активістів з дому Луценко ніхто не вийшов.

Раніше у Києві стартувала акція «Автомайдану» під назвою «Ковдра для генпрокурора». Біля парку Пушкіна на проспекті Перемоги зібралися понад 80 авто, які рушили в напрямку помешкання генпрокурора. За даними організаторів, в акції беруть участь близько 200 автівок.

Пізніше активісти приїхали під будинок Луценка

Речниця генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган виявила здивування акцією «Ковдра для генпрокурора». Вона відзначила, що захід відбувається у той час коли, генеральний прокурор знаходиться на нараді з питання звільнення українських заручників, які перебувають на території ОРДЛО.

Луценко підтвердив, що під час акції під своїм будинком під Києвом він знаходився на нараді щодо обміну українських військовополонених. За його словами, він «спокійно» відноситься до акції, але відмовився від подарунку антикорупціонерів у вигляді картатої ковдри.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: