Речниця Луценка прокоментувала акцію під будинком генпрокурора

Речниця Луценка прокоментувала акцію під будинком генпрокурора

Лариса Сарган здивована тим, що акція проводиться на фоні великих втрат на фронті

Речниця генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган виявила здивування акцією «Ковдра для генпрокурора». Вона відзначила, що захід відбувається у той час коли, генеральний прокурор знаходиться на нараді з питання звільнення українських заручників, які перебувають на території ОРДЛО.

«На фронті - четверо загиблих українських воїнів, які своїми тілами захищають українську землю. Генпрокурор на нараді по обміну військовополоненими, які утримуються вже багато місяців в застінках ОРДЛО. І тут тримаємо кулачки за наших хлопців. А здорові, у розквіті сил «грантоактивісти» з картатою ковдрою прямують до будинку, де проживає Юрій Луценко, аби встановити флагшток з тою самою ковдрою. Ідуть брати "висоту"...», - написала вона у Facebook.

Раніше у Києві стартувала акція «Автомайдану» під назвою «Ковдра для генпрокурора». Біля парку Пушкіна на проспекті Перемоги зібралися понад 80 авто, які рушили в напрямку помешкання генпрокурора. За даними організаторів, в акції беруть участь близько 200 автівок.

Пізніше активісти приїхали під будинок Луценка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: