Після порушення карантинного режиму на Великдень Почаїв закриють на в’їзд і виїзд

Після порушення карантинного режиму на Великдень Почаїв закриють на в’їзд і виїзд
Почаїв закриють на в'їзд і виїзд 21 квітня
Фото: ZIK

Влада району на Тернопільщині змушена закрити місто через спалах коронавірусу

На позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій у Кременецькому районі, що на Тернопільщині, ухвалили рішення закрити місто Почаїв на в'їзд та виїзд з 10.00 21 квітня 2020 року, передає сайт 0352.ua. 

«Хто не вдома - повертайтеся! Хто в Почаєві у гостях - мусите виїхати до завтрашнього ранку. У Почаїв зможе заїхати лише спецтранспорт, той, який впливатиме на забезпечення життєдіяльності міста - лише за відповідними перепустками. Ситуація стає критичною! Суворо дотримуйтеся карантинних обмежень - лише так зможемо втримати різке зростання випадків коронавірусної інфекції!» - йдеться в повідомленні.

Повідомляється також, що на Великдень померла 43-річна жінка, жителька міста Почаїв. Пацієнтка поступила в Почаївську районну лікарню 15 квітня. На Великдень, 19 квітня, о 19:30 жінку у важкому стані перевели в Тернопільську лікарню швидкої допомоги. В неї підтвердили коронавірус.

Як відомо, у Почаєві знаходиться Почаївська Свято-Успенська лаврі, яку контролює церква Московського патріархату в Україні. За повідомленням «Главкома», під час святкування Великодня у Лаврі не було дотримано карантинний режим. Факт невиконання карантинних заходів зафіксували поліцейські у Лаврі, що на Кременеччині. Божественна літургія відбулася за участі значної кількості вірян, які не дотримувалися дистанції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: